•  Lantlig inredning sedan 2009
  •  Snabb leverans (2-3 dagar)

Om oss

Vi är ett mindre familjeföretag med våra rötter i Säter i Dalarna. Vårt lager finns även det i Säter, och Vi har sålt heminredning via vår webbutik sedan 2009.

Vi brinner för fin inredning och vi tar hem inredning vi själva gillar, då kan vi lättare stå för den inredning vi säljer.

Vårt fokus ligger på att kunna erbjuda ett så brett sortiment som möjligt till ett så konkurrenskraftigt pris som möjligt. Och vår ambition är att vi alltid skall tåla att jämföras och hålla bra priser i relation till andra butiker.

Vår ambition är att kunna erbjuda heminredning i en prisklas som passar dom flesta.

För att kunna garantera er kunder en så snabb leverans som möjligt säljer vi bara produkter från eget lager i Säter. Enda undantaget är vissa varor som är på väg hem, som vi lägger beställningsbara, detta gäller dock en mycket liten del av vårt sortiment och det står tydligt på produkten i så fall.

I vårt arbete för en bättre miljö, så försöker vi återanvända så mycket kartonger som möjligt, och vi har på det sättet mycket små volymer av kasserade kartonger, så om du tycker att ditt paket ser slitet ut när det kommer till dig, så beror det ofta på att din kartong använts minst en gång tidigare. Vi använder även återvunet tidningspapper för att packa dina varor i om vi har tillgång till detta just då. Totalt så ger detta en högre tidsåtgång för oss att återvända kartonger och papper, men det är ett jobb som vi beslutat att vi tycker det är värt.

Vi hoppas att du skall trivas i vår webbutik och att du skall hitta något som passar dig.

MVH

Liza och Abbe Ronsten

Produkten har blivit tillagd i varukorgen